Добропільске міське відділення Фонду соціального страхування продовжує роботу



Добропільске міське відділення Фонду соціального страхування повідомляє, що не припиняв роботу і продовжує її для забезпечення безперебійного фінансування страхових і лікарняних виплат, медико-соціальних послуг потерпілим на виробництві, яким довідкою МСЕК визначені додаткові види допомоги, такі як спеціальний медичний догляд, сторонній догляд, побутове обслуговування, додаткове харчування, витрати на бензин та транспортне обслуговування. Інформує прес-служба Добропільскої міської ради. 

За зверненням потерпілих щодо забезпечення ліками спеціалістами Фонду надається роз’яснення стосовно можливості придбання ліків за власні кошти за переліком, встановленим ЛКК з подальшим відшкодуванням коштів .

Залишається актуальним і питання протезування, забезпечення потерпілих технічними засобами реабілітації та засобами пересування. Вирішення цих питань залежить також і від наших соціальних партнерів – протезно-ортопедичних підприємств.

Проте кожного дня відділення працює над вирішенням цих питань.

В разі виникнення потреби потерпілі мають можливість звернутися в відділення Фонду, яке працює щодня з 9.00 до 15.00, або звернутися за телефоном :

050 750 43 54 ;

0 99 028 58 31



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW