Серед мешканців Криворізького району і переселенців зараз є великий попит на роботу, - РВА



"День у Криворізькому районі минув майже спокійно. Протягом дня було обстріляно прикордонні території Зеленодольської громади. Ніхто не постраждав. Пошкоджень інфраструктури немає. Наші Збройні Сили щоразу дають гідну "відповідь" цим російським недовійськовим", -

про це повідомив начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Він повідомив, що серед мешканців району і переселенців зараз є великий попит на роботу, і на сьогоднішній день, за інформацією Центру зайнятості, він у кілька разів перевищує пропозицію.

"Всі розуміють, що потрібно жити далі, налагоджувати життя і тримати економіку країни. Тож, якщо ви маєте робочі місця в Криворізькому районі або в Кривому Розі і хочете допомогти, надавайте свої вакансії до Центру зайнятості - і гідний працівник чи працівниця обов'язково знайдеться", - закликав Ситниченко і додав, що зараз слід усім триматися разом, допомагати одне одному і тим, хто потребує допомоги.

"Гуртом, однією великою українською родиною ми переможемо цих рашистських організмів. Правда на нашій стороні, а тому і Перемога буде за нами 300%. Слава Україні!", - наголосив очільник РВА.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW