Продавали крадені авто: на Київщині затримали злочинну групу, - ВІДЕО



На Київщині правоохоронці затримали злочинну групу, яка продавала крадені авто.

Про це розповіли в Національній поліції.

В прес-службі зазначили, що зловмисники, скориставшись ситуацією, коли Київщина була під тимчасовою окупацією ворога, викрали автомобілі зі складу. 

Оперативники разом зі слідчими обласної поліції встановили місце переховування крадіїв та затримали одного із її учасників. Той якраз намагався продати чергові транспортні засоби. Автівки зловмисники планували збути на запчастини.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки на території Житомирської області, де учасники також заховали крадені автомобілі.

Наразі вирішується питання про повідомлення фігурантові про підозру та обрання запобіжного заходу. Місцеперебування інших учасників протиправної діяльності поки що встановлюється. 

Раніше ми розповідали, що у Києві правоохоронці затримали групу осіб, яка реалізувала протиправний механізм незаконного перетину кордону України чоловіками призовного віку. Фігуранти виготовляли фейкові довідки про непридатність до військової служби та допомагали виїхати чоловікам за кордон.

Читайте також: На порушників чекає штраф: київська влада закликала водіїв пропускати “швидкі” та авто з гуманітарними вантажами

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW