Підтримка економіки: ВДНГ оголошує "Літній збір" українських виробників



ВДНГ оголошує "Літній збір" українських виробників. У планах експоцентру — створити власний стилізований ярмарок-фестиваль від українських підприємців.

Війна зупинила чимало бізнес-процесів. Утім життя в країні триває, а українські виробники потроху відновлюють виробництво. Задля того, щоб підтримати підприємців у скрутний для них час, ВДНГ запускає новий проєкт вихідного дня "Літній збір".

"Літній збір" — це ярмарок українських продуктів, який вперше відбудеться на території Експоцентру вже 11 червня й надалі проходитиме на центральній алеї щовихідних з 9:00 до 18:00.

На меті проєкту два важливих завдання.

№1: Підтримати український малий бізнес та економіку.

Купуючи товари українського походження, містяни матимуть змогу не тільки підтримати окремих підприємців, а й глобально зробити свій внесок у покращення економічної ситуації в країні. Адже тільки бізнес, що повноцінно функціонує, може своєчасно сплачувати податки в бюджет і тим самим лишатися драйвером економіки.

№2: Допомогти ВДНГ

Як і решта країни, Експоцентр переживає непростий час. Локації ВДНГ стояли зачиненими три місяці, деякі з них не відновили своєї роботи і досі. Команда комплексу сподівається, що організація ярмарку стане відправним відліком, з якого кількість гостей знов почне збільшуватись, а територія оживе.

Серед категорій товарів, які будуть представлені на літньому ярмарку: фермерська продукція, крафтові вироби, одяг, іграшки, сувеніри та різноманітний хенд-мейд. Заповнити заявку на участь та долучитися до "Літнього збору" на ВДНГ може будь-який український виробник, для цього потрібно заповнити форму за посиланням.

Також нагадуємо, що нещодавно в Національному комплексі "Експоцентр України" відновили роботу парк гойдалок, мотузковий парк, дитячі майданчики, урбан-парк, спортивні поля, Оранжерея, кав’ярні та ресторани, що працюють на території.

"Літній збір на ВДНГ" з 11 червня, щовихідних. Вхід вільний.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW