У Львові з'явиться центр реабілітації "Незламні"



У Львові покажуть проєкт майбутнього центру реабілітації "Незламні". 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, у Львові збудують Національний центр реабілітації "Незламні". Там щороку допомагатимуть 50 тисячам українців. Мова йде про людей, які фізично та ментально постраждали внаслідок військової агресії росії проти України. Також послугами реалібілатації зможуть скористатися пацієнти, які її потребують через інші травми та хвороби.

Національний центр реабілітації України буде створений в структурі Першого медоб’єднання Львова. Він включатиме в себе потужну фізичну, психологічну та психосоціальну реабілітацію. Окремим напрямком передбачена хірургія, зокрема реконструктивна, а також ортопедія і роботичне протезування. У Центрі не лише встановлюватимуть постраждалим від війни українцям протези, а й виготовлятимуть їх там. Також заплановано 3D-друк кісткових імплантатів.

У Львові з'явиться Національний реабілітаційний центр "Незламні", Фото - ЛМР

Презентувати проєкт Національного центру реабілітації України буде міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко. Це відбудеться в межах Форуму донорів “НЕЗЛАМНІ”, що відбудеться 10 червня у Львові. Місце проведення Форуму буде повідомлено додатково після проходження обов'язкової акредитації.

Читайте також: Львівські десантники знищили близько 50 військових елітного полку росії, - ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW