На Львівщині затримали двох "ухилянтів", які намагалися втекти закордон, - ФОТО



На Львівщині затримали чоловіків, які намагалися виїхати за кордорн з підробленими документами. 

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівщини, двох чоловіків, мешканців Запоріжжя та Києва, затримали через підроблені документи, з якими вони намагалися перетнути кордон. 

Ще двох «ухилянтів» від мобілізації, які підробили документи та намагалися втекти за кордон, судитимуть на Львівщині

За даними правоохоронців, 32-річний житель Запоріжжя знайшов в мережі Інтернет бланк довідки медико-соціальної експертної комісії та вніс завідомо недостовірні відомості про інвалідність ІІ групи з дитинства. В подальшому він пред’явив підроблений документ у пункті пропуску «Мостиська» з метою виїзду за кордон та звільнення від обов’язку мобілізації на службу до Збройних Сил України.

Також встановлено, що 21-річний житель Києва підробив пенсійне посвідчення, посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, внісши в них неправдиві відомості про інвалідність, непридатність до військової служби та зняття з військового обліку. Підроблені документи він намагався використати під час перетину кордону у пункті пропуску «Шегині».

На Львівщині затримали двох "ухилянтів", Фото - поліція Львівщини

Обом зловмисникам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних проступків, передбачених ч.1 та ч.4 ст.358 Кримінального кодексу України. Тепер їм загрожує до 2 років обмеження волі.

Читайте також: Зеленський зустрівся з львівськими військовимина сході та вручив нагороди, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW