Жителька Одещини виростила біля будинку більше 200 кущів конопель, - ФОТО



На Одещині поліцейські притягують до відповідальності двох громадян за незаконне вирощування конопель та придбання наркотичних речовин з метою збуту.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Фігуранти – 47-річна жителька Татарбунарської міської територіальної громади та 27-річний мешканець Одеси.

Під час проведення санкціонованого обшуку на території домоволодіння жінки поліцейські виявили на земельній ділянці незаконний посів конопель. Нарахували більше 200 рослин. Їх наразі відправили на експертизу. Триває слідство, розпочате за ч. 2 ст. 310 Кримінального Кодексу України.

Жителька Одещини виростила біля будинку більше 200 кущів конопель, - ФОТО, фото-1

В автомобілі ж чоловіка під час огляду на одному з блокпостів стражі порядку виявили пакет з амфетаміном. Було з’ясовано, що одесит придбав через мережу Інтернет 10 грамів наркотичного засобу, який планував розфасувати на дрібніші дози для подальшого збуту серед друзів та знайомих.

Речовий доказ з місця події поліцейські вилучили та направили на експертизу, а фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правопорушнику вже оголосили підозру за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу. Йдеться про незаконне придбання, зберігання та перевезення наркотичних засобів з метою збуту. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Жителька Одещини виростила біля будинку більше 200 кущів конопель, - ФОТО, фото-2

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW