Поки хтось просить "не принижувати росію", кремль вдається до нових підступних атак: Подоляк про ранковий обстріл столиці



росія продовжує вбивати українців, поки дехто просить "не принижувати" країну-окупанта. москва має отримати жорстку відповідь від Європи.

Про це заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в своєму Twitter-аккаунті, коментуючи сьогоднішній ранковий обстріл столиці.

Поки хтось просить "не принижувати росію", кремль вдається до нових підступних атак: Подоляк про ранковий обстріл столиці, фото-1

За його словами, кремль вдається до нових підступних атак.

"Сьогоднішні ракетні удари по Києву мають лише одну мету - вбити якнайбільше українців. Кожен такий акт тероризму має отримувати жорстку відповідь від європейських столиць - нові санкції, більше зброї", - пише Подоляк.

Нагадаємо, що 5 червня російські агресори завдали кілька ракетних ударів по столиці - в Дарницькому та Дніпровському районах. В Генштабі повідомили, що окупанти нанесли ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури з акваторії Каспійського моря. Одну ракету знищило ППО над Обухівським районом. 

За словами мера столиці Віталія Кличка, внаслідок ворожих обстрілів є один постраждалий. Також ми писали, що ракети, запущені в бік столиці, пролетіли критично близько над Південноукраїнькою АЕС, яка знаходиться на Миколаївщині.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW