"Укрпошта" продасть на eBay 100 тисяч поштових наборів "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!"



"Укрпошта" продасть на eBay 100 тисяч поштових наборів "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!" вартістю близько 50 доларів.

Про це повідомляє прес-служба "Укрпошти", пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

 "В своєму онлайн-магазині на eBay, який "Укрпошта" запустила 25 травня, компанія планує продати 100 тис. поштових наборів "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!", кожен з яких містить тематичний марковий аркуш номіналом F чи W, конверт та картку. Перш за все ці набори розраховані на іноземців, які через високу популярність марок з кораблем хочуть придбати собі пам’ятний символ", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі зауважили, що крім поштових наборів, в онлайн-магазині можна придбати брендовані футболки, світшоти, а також кепки із зображенням легендарної поштової марки.

Зазначається, що вартість поштового набору "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!" - 49,95 долара (приблизно 1 тисяча 500 гривень) та крім вартості самої продукції охоплює витрати на доставку та благодійний внесок у розмірі 5 доларів.

"Сума зібраних в такий спосіб благодійних коштів буде перерахована на рахунок "Укрпошти" в благодійному фонді KSE Foundation і згодом спрямована на одну із благодійних ініціатив: організацію логістики гуманітарних вантажів, закупку гуманітарної допомоги чи відновлення закладів освіти (шкіл і дитячих садочків)", - йдеться в повідомленні.

В прес-службі також нагадали, що "Укрпошта" стала першою поштою у світі з онлайн-магазином на eBay.

Читайте також:У США готують податкове покарання для компаній за співпрацю з росією та білоруссю

ЄС ухвалив 6-й пакет санкцій проти Росії – патріарх РПЦ Кирило під них не потрапить



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW