Канада запускає нову програму підтримки українських біженців



Українські біженці, які прибувають до Канади, можуть претендувати на урядову фінансову допомогу в розмірі 3 тисяч доларів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосив міністр імміграції Канади Шон Фрейзер, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

“Наша підтримка українців, які тікають від російської війни, не припиняється щойно вони прилітають до Канади. Ми продовжимо допомагати тим, хто мусить шукати притулок і хоче процвітати у нових громадах по всій країні. Ця одноразова фінансова допомога буде дуже важливою у вирішенні нагальних потреб українців, які покинули так багато, аби знайти безпеку в Канаді”, - сказав Фрейзер.

У міністерстві імміграції уточнили, що кожен дорослий український біженець може отримати 3000 доларів, а неповнолітній - 1500 дол.

Зазначається, що для отримання цієї одноразової допомоги, потрібно мати рахунок у канадському банку, а також належні міграційні документи, видані за програмою Канадсько-українського дозволу на екстрені подорожі. Заявки на отримання виплат приймаються на спеціальному онлайн-порталі.

Нагадаємо: у середині березня Канада оголосила про відкриття тимчасової міграційної програми для українських шукачів притулку, яка дає змогу три роки жити й працювати у країні. Українці також можуть претендувати на безплатне проживання протягом перших двох тижнів по прильоту, фінансову підтримку й допомогу в пошуку роботи.

Читайте також:Ціни на газ для населення залишаться без змін до кінця війни: скільки платитимуть українці

За останній тиждень травня зареєстровано рекордну кількість нових ФОПів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW