Повірка водомірів під час воєнного стану: криворіжців закликали не звертати уваги на залякування з боку шахраїв



Криворіжців попередили, що повідомлення про необхідність повірки водомірів, які нині розсилаються абонентам "Кривбасводоканалу", не відповідають чинному законодавству. Отож таким чином діють шахраї.

Роз'яснення щодо ситуації опублікувала пресслужба КП "Кривбасводоканал".

"У зв'язку з тимчасовою відміною державної повірки приладів обліку холодної води деякі приватні компанії залишились без прибутку. Тому зараз абоненти Кривбасводоканалу масово одержують фейкові повідомлення про нібито нагальну необхідність виконати повірку водоміру, термін якої от-от спливе. Повідомлення надходять у вигляді смс на особисті телефони та месенджери, або ж у паперовому вигляді безпосередньо в двері помешкань.

Тож нагадуємо, що Постанова КМУ № 412 від 05.04.2022 є чинною!

Отже, якщо дата державної повірки ваших лічильників припадатиме на час дії воєнного стану та протягом одного місяця після його скасування, такі водоміри перебуватимуть на обліку Кривбасводоканалу ще наступні три місяці", йдеться у повідомленні.

Криворіжців закликали не звертати уваги на залякування з боку шахраїв, раціонально використовувати питну воду і вносити показання лічильників в рекомендований термін - останній календарний день місяця.

Повірка водомірів під час воєнного стану: криворіжців закликали не звертати уваги на залякування з боку шахраїв, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW