У Кременчуці відбулася сесія міської ради: стало відомо, за що проголосували депутати



У Кременчуці відбулося засідання міської ради - вчергове в умовах війни.

3 червня 2022 року відбулося десяте пленарне засідання позачергової шістнадцятої сесії Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

На ньому кременчуцькі депутати прийняли рішення «Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України щодо виділення бюджетних коштів для відшкодування різниці між тарифами на теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та послуги з постачання гарячої води», а також «Про визначення головного розпорядника коштів для отримання благодійної допомоги для відбудови міста Кременчука».

На засіданні сесії затверджено ряд рішень виконавчого комітету, що стосуються бюджетних та фінансових питань, важливих для забезпечення нормальної життєдіяльності міста.

Депутати розглянули і підтримали питання: «Про надання згоди щодо укладання Договору найму нежитлового приміщення», «Про продовження договорів позички нежитлових приміщень, які належать до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади», «Про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, у державну власність військовій частині А1546».

Внесли зміни до рішення Кременчуцької міської ради Полтавської області від 23 листопада 2021 року «Про затвердження Комплексної програми розвитку культури і туризму Кременчуцької міської територіальної громади на 2022-2026 роки» та затвердили у новій редакції Програму розвитку територіальної оборони Кременчуцької міської територіальної громади в новій редакції.

Рішенням сесії комунальному підприємству «Кременчуцьке комунальне автотранспортне підприємства 1628» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області надано згоду на використання біохлору.

Депутати також прийняли рішення «Про внесення змін до рішення Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області від 23 листопада 2021 року «Про затвердження Програми забезпечення діяльності та утримання в належному стані матеріально-технічної бази КП «КОМФОРТНИЙ ДІМ» на 2022-2024 роки».

Про це повідомляє прес-служба міськвиконкому.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW