Депутати Рівненської обласної ради не прийшли на сесію, щоб розглянути питання заборони УПЦ МП в області



Сьогодні на позачерговій сесії обласної ради мали розглядати питання заборони діяльності УПЦ МП в Рівненській області.

Однак переважна більшість депутатів просто не з'явилися на сесії.

Про це повідомляє голова обласної ради Сергій Кондрачук.

Далі пряма мова:

"Щоб зберегти московський патріархат на Рівненщині, об'єдналися обласна військова адміністрація на чолі з головою Віталієм Ковалем, "слуги народу" та їхні сателіти в обласній раді (ВО "Батьківщина" та "Сила і честь"), силовики… Не прийшли також і представники фракції «За майбутнє».

Всі вище перераховані люди/структури зірвали сьогоднішню сесію, напередодні активно працюючи над тим, щоб не було кворуму. Подейкують, комусь із депутатів обіцяли сприяння у певних питаннях, когось переконували, що такою є "позиція Києва", комусь наводили інші аргументи.

Ось так продається Україна. У часи війни. 

Звісно, зараз від тих, хто не прийшов, почнуться виправдання: не такий проєкт рішення, не на той день зібрали сесію, обов'язково закриємо мп, але пізніше, бо не на часі, це піар окремих людей/фракцій... 

Направду ж у "відсутніх" нема та не може бути жодного аргументу, яким можна пояснити своє небажання ліквідовувати "рускій мір" на Рівненщині (за винятком кількох депутатів/депутаток, котрі на реальному лікарняному чи у закордонних відрядженнях).

Бо проєкт рішення розроблявся експертами, релігієзнавцями, юристами, і він точно дієвий. Якщо ж хтось мав доповнення до нього, то я попросив кожну фракцію надати письмово свої пропозиції до 1 червня (лист прикріплюю). Надала лише одна... А тому... Хотів би написати, що радий за окремих колег, котрі, напевно, своїм "неприходом" поправили власне становище у скрутні часи, вирішили певні питання. Хотів би - але не можу. Бо не для того нас обирали люди.

Що далі - запитаєте ви.

Звісно, такий розвиток подій для нас не є несподіванкою.

Дякую колегам з «Європейської Солідарності», яка була у повному складі, як і однодумці з Радикальної партії О.Ляшка. Майже у повному складі була фракція ВО «Свобода» (відсутні – з поважних причин). 

Дякую дуже-дуже багатьом людям за підтримку.

Наразі наш проєкт рішення так і залишається проєктом. Поки що. 

Бо як казав великий Черчилль: "Успіх не остаточний, невдачі не фатальні, значення має лише мужність продовжувати"...



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW