За 100 днів війни росія не досягла стратегічних цілей в Україні



Війна, яка обіцяли, що закінчиться в травні досягла 100 дня. Впродовж вторгнення в Україну, російські війська не змогли добитися своїх початкових цілей – захопити Київ та центри урядування. А успіх на Донбасі дався великою ціною і завдяки зосередженням в одній точці.

Про це повідомили в Міноборони Британії з посиланням на ранкове зведення британської розвідки.

"У порівнянні з початковим планом росії, жодна із стратегічних цілей не була досягнута. Для того, щоб росія досягла будь-якої форми успіху, будуть потрібні постійні величезні інвестиції людської сили та обладнання, і, ймовірно, знадобиться ще значний час", - розповіли у регуляторі.

Та після провалу початкового плану рф адаптувала свій оперативний план, щоб зосередитися на Донбасі.

"Зараз росія досягає тактичного успіху на Донбасі. російські збройні сили створили та зберегли динаміку і наразі, схоже, утримують ініціативу над українською опозицією. росія контролює понад 90% Луганської області і, швидше за все, завершить контроль протягом наступних двох тижнів", - зазначають в Міноборони Британії.

Зазначається, що останніх тактичних успіхів росія досягла ціною за значних витрат ресурсів, а також шляхом зосередження сили та вогню на одній точці загальної кампанії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у МВС виокремили сім пріоритетних завдань, які поставила собі росія у війні проти України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW