На Новоушиччині копи склали три протоколи на одного водія



Вчора копи Новоушиччини отримали від громадян повідомлення на лінію 102 про те, що дорогою рухається автомобіль "Фольксваген пасат", за кермом якого ймовірно перебуває водій у стані сп'яніння.

Патрульний екіпаж негайно виїхав на виклик та виявив вказаний в повідомленні автомобіль, який їхав неподалік одного із сіл на Новоушиччині. Для того, щоб перевірити вказану в повідомленні інформацію, поліцейські намагались зупинити авто, використовуючи світлові та звукові сигнали. Але водій проігнорував вимогу правоохоронців, натомість лише додав газу і спробував втекти.

Поліцейські наздогнали порушника та водій на прохання правоохоронців припинити протиправну поведінку не відреагував. Натомість поводився зухвало.

Оскільки у водія були явні візуальні ознаки алкогольного сп'яніння, працівники поліції запропонували йому пройти освідування за допомогою приладу Драгер. Чоловік погодився зробити це в медичному закладі, де лікар зафіксував стан сп'яніння.

Але водій свою провину не визнав навіть після цього. Повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції.

Наразі відносно 59-річного жителя Новоушиччини поліцейські склали три протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 122-2, ст. 185 та ч. 1 ст. 130 КУпАП, відповідальность за які визначить суд.

Фото: пресслужба Кам’янця-Подільського районного управління поліціїФото: пресслужба Кам’янця-Подільського районного управління поліції

Читайте також:"Пригнаний з-за кордону до Кам’янця легковик виявився проблемним".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW