У Новомосковському районі підліткам нагадали як поводитись з підозрілими предметами



Як виглядають небезпечні предмети, та які загрози для життя вони несуть – це були головні питання ювенальних поліцейських під час спілкування з дітьми.

Другого  червня  правоохоронці спільно з представниками роти охорони  районного територіального  центру комплектування та  відділу  цивільного захисту  Новомосковського районного управління ГУ ДСНС поспілкувалися із підлітками на тему безпечного поводження під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Начальник ювенальної превенції Новомосковського районного відділу  поліції Тетяна Шейєрман повідомила, що вкрай важливо дотримання правил особистої безпеки у військовий час. Вона нагадала про заборону  відвідування лісових масивів, місць поблизу ведення бойових дій та розмінування територій. Також Тетяна Шейєрман зазначила, що у разі випадкового  виявлення небезпечних предметів, в жодному разі їх  не торкатися. – «Знешкоджувати вибухонебезпечні предмети мають право тільки вибухотехніки»,  - наголосила вона.

Поліція наголошує, про знахідку вибухонебезпечного предмета або підозрілого  предмету  необхідно негайно повідомляти  на телефони «101» та «102».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW