На Полтавщині поліція затримала чоловіка, який підозрюється у вбивстві



На Полтавщині поліцейські затримали 34-річного раніше судимого жителя Кременчука, який підозрюється в умисному вбивстві та замаху на умисне вбивство двох місцевих мешканців. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Полтавщини.

«Оперативники та слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, із залученням батальйону поліції особливого призначення, 2 травня затримали підозрюваного, який 29 вересня минулого року вчинив умисне вбивство та замах на умисне вбивство місцевих чоловіків. Після скоєння особливо тяжких злочинів фігурант тривалий час переховувався від слідства та був оголошений у розшук. На часі слідчим поліції йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу – тримання під вартою», - повідомив начальник поліції Полтавщини Євген Рогачов.

За даним фактом слідчим підрозділом Кременчуцького райуправління поліції, під процесуальних керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розслідуються кримінальні правопорушення, відкриті за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) та частини 3 статті 15, пункту 1 частини 2 статті 115 (Замах на умисне вбивство двох осіб) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

У разі визнання вини судом підозрюваному загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

На Полтавщині нетверезий водій пропонував поліцейським хабаря, щоб уникнути покарання 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW