Тисячі людей скандували "ЗСУ!" на матчі Збірної України проти Шотландії: емоції крізь сльози



1 червня на стадіоні "Хемпден Парк" у Глазго збірна України провела півфінальний поєдинок плей-оф кваліфікації ЧС-2022 проти національної команди Шотландії. Вболівальники, що зібралися на матчі, влаштували фантастичний перфоманс на підтримку Збройних Сил України. Наших футболістів підтримав весь стадіон - глядачі скандували "ЗСУ!". Це змотивувало їх на приголомшену перемогу. Вони вийшли на поле, загорнувшись у синьо-жовті прапори, а потім довели, що українці - справжні чемпіони. 

Про це повідомляє редакція з посиланням на Sport.ua.

Збірна України перемогла з рахунком 1:3. Шотландці програли та втратили надію вперше з 1998 року поїхати на чемпіонат світу. Тепер українці зіграють за квиток на ЧС-2022 у фіналі плей-офф 5 червня у Кардіффі з Уельсом.

Тисячі людей скандували "ЗСУ!" на матчі Збірної України проти Шотландії: емоції крізь сльози, фото-1

М'ячі забили Андрій Ярмоленко (33-тя хв), Роман Яремчук (49-та) та Артем Довбик (90+4). У шотландців відзначився Каллум Макгрегор.

Глядачі, що зібралися на стадіоні влаштували фантастичну підтримку нашій команді. Фанати, навіть іноземні, дотрималися своєї обіцянки і спільно з нашими громадянами в єдиному пориві виконали гімн України.

Тисячі людей скандували "ЗСУ!" на матчі Збірної України проти Шотландії: емоції крізь сльози, фото-2

На матчі був присутній Андруй Шевченко. Перемогу наших футболістів він відзначив у своєму  Instagram.

"Вітаю збірну України з перемогою. Це було неймовірно, дуже важлива перемога. Слава Україні", - написав Шевченко.

Загалом шотландці розчаровані поразкою у матчі з Україною. Багато хто був упевнений, що якщо шотландці і програють, то лише з власної доброї волі, щоб допомогти українцям. Але точно ніхто не очікував, що Україна зможе здобути перемогу з різницею у два голи. Багато хто не розуміє, чому Шотландія виявилася гірше готовою до матчу, ніж футболісти, які півроку не грали офіційні матчі.

При цьому Національна збірна Шотландії визнала, що Україна була сильнішою і справедливо, що саме вона вийшла у фінал плей-офф. Вона привітала нашу команду з перемогою.

Також підопічні Стіва Кларка пообіцяли надалі вболівати за українців.

"Вітаємо Україну. Ми були суперниками 90 хвилин на полі сьогодні ввечері, але продовжуємо бути солідарними з вами зараз", - написали в Twitter Національної збірної Шотландії.

А також з приводу перемоги збірної України висловився Володимир Зеленський.

"Є миті, коли не треба багато слів!

Просто гордість!

Просто спасибі, хлопці!

Дві години щастя, від якого ми відвикли. Вийшли. Бились. Вистояли. Перемогли. Бо українці!

Радість нашим військовим, усій нашій країні.

Ми воюємо всі, кожен на своєму фронті, саме за це. За наш синьо-жовтий прапор, за наш герб на серці, за „Ще не вмерла України…“, яку не заглушити.

Воюємо, б’ємось, вистоїмо, переможемо.Бо українці!", — написав він у Twitter.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW