На Буковині відзначили Міжнародний день захисту дітей



На Буковині відзначили Міжнародний день захисту дітей. Благодійники подарували сотні посмішок сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, вихованцям будинків сімейного типу та тим, хто переїхав у наш край через російську агресію.  

«У цього свята неймовірна енергетика. Тут зібралися українці від заходу до сходу та від півночі до півдня, аби твердо сказати, якою сильною є наша нація. Наша місія – подбати про те, аби ваші серця не знали біди і були огорнуті опікою та вірою. Хочемо здійснити хоча б маленьку частину ваших мрій, щоб ви відчули казку», – сказала заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Ірина Ісопенко. 

Яскраве свято для близько 200 маленьких гостей організувала Служба у справах дітей Чернівецької ОДА спільно із благодійниками. На відпочинковій базі «Сонячна долина» для малечі розгорнули близько 10 розважальних локацій. Тут вони познайомилися із професіями рятувальника, поліцейського та кінолога.  

Діти тішилися бульбашковим шоу, співали, танцювали, читали книги у міні-бібліотеці. Також відвідали майстер-класи з розпису камінців, створювали ляльки-мотанки, каталися на катамаранах, змагалися у веселих стартах та долучилися до флешмобу. Крім того, для гостей свята працював автодром, боулінг, більярд, теніс, батути тощо.  

Долучилися присутні і до благодійної справи. Вони плели маскувальні сітки для Збройних Сил України, які боронять нашу державу від агресії рф.  

Окрім позитивних емоцій, кожна дитина отримала подарунок. Начальниця Служби у справах дітей Чернівецької ОВА Наталка Кошурба зазначила, що у цей непростий для українців час ми маємо робити усе, аби діти посміхалися, адже вони – наше сьогодення і майбутнє.

Читайте також:Буковинцям з інвалідністю проходити повторний огляд під час війни не потрібно

До двох років обмеження волі загрожує чернівчанину за ухиляння від сплати аліментів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW