На росії заговорили про референдум про приєднання до рф на Донбасі, Запоріжжі і Херсонщині



"Сенатор" ради федерації від Криму Сергій Цеков заявив, що на Донбасі, у Херсонській та Запорізькій областях можуть відбутися так звані референдуми про приєднання до Росії.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на "РИА Новости".

За його словами,процес проведення "референдумів" буде "досить швидким, протягом року".

"Абсолютно погоджуюся, що ці регіони мають бути з росією. Думаю, все може статися у значно більших (ніж Донбас, Херсонська та Запорізька області, – ред.) розмірах. Я думаю, що всі території, які контролює Росія, мають дуже великі шанси возз'єднатися з РФ. Це російські території", – заявив Цеков.

Він також заявив, що Херсон, Запоріжжя та Донбас самі зможуть забезпечити своє відновлення, оскільки "це регіони бюджетоутворювальні, регіони-донори", з яких нібито "все висмоктувала Західна Україна".

"Сенатор" також заявив, що не можна "залишати жителів Харкова, Ізюма, щоб націоналісти прийшли і почали знущатися з мешканців".

Перший заступник голови ради федерації та секретар генеральної ради партії "Єдина росія" Андрій Турчак в інтерв'ю "РИА Новости" заявив, що впевнений у приєднанні до росії Херсонської та Запорізької областей України, а також так званих "ДНР" та "ЛНР"

Турчак вважає, що референдум у Запорізькій області має бути організований, "як тільки до цього буде готова ситуація, припиняться обстріли та з'явиться зона безпеки".

Референдум про входження до складу росії Херсонщини, за його словами, планується провести наступного року.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW