Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника!



Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника!, фото-1

Дорогі учні!
Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника!

     Шановні випускники! Останній шкільний дзвоник - початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. У дорослому житті щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.  Нехай світлою буде ваша дорога, устелена добрими справами, ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаю вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.
 Слова подяки педагогам – за високий професіоналізм, терпіння, увагу, розуміння та підхід до кожного учня. Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні   цінності. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!
І, звичайно, велика вдячність батькам!  Без вашої підтримки, вчителям не вдалося б досягти успіху. Ви є тим поколінням батьків, яке у співпраці з педагогічними колективами змінює нашу освіту, рухає її вперед, до нових стандартів. Тому бажаю вам здоров’я, добра, удачі і натхнення.

З повагою, 
начальник управління освіти, 
молоді та спорту 
територіальної громади 
Світловодської міської ради        Василь КОРЕНЯК



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW