За спробу підкупити копів судитимуть мешканця Дунаєвеччини



За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 33-річного чоловіка, який намагався підкупити працівників патрульної поліції (ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України).

У травні цього року поліцейські помітили автомобіль марки "Ford", який рухався із порушенням правил дорожнього руху. Повідомляє пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.

Водій транспортного засобу був із видимими ознаками сп’яніння та керував авто без свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

Проходити освідування чоловік відмовився і вирішив "домовитись" іншим шляхом.

Він запропонував патрульним 5000 гривень, щоб уникнути адміністративної відповідальності за керування у стані алкогольного сп’яніння.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Кам’янець-Подільського районного управління поліції ГУНП в області.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:"За ралі по кукурудзяному полю з жителя Чемеровеччини суд стягнув майже 48 тисяч гривень".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW