На Херсонщині тривають бойові дії та обстріли, - ОК Південь



На Херсонщині тривають бойові дії та обстріли. Багато населених пунктів без електропостачання, води та газу. Область потребує медикаментів та гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Противник не маючи успіхів в просуванні вперед, укріплюється на оборонних рубіжах, ховає техніку та підрозділи в населених пунктах, прикриваючись мирними мешканцями.

Продовжується обстріл населених пунктів Миколаївщини реактивними системами залпового вогню «Смерч» та «Ураган». Вночі нанесено удар по Очакову. Пошкоджено газову трубу газорозподільної станції та місцевий хлібозавод. Пожежу оперативно локалізовано, жертв та загрози витоку газу нема.

В Миколаєві знов понівечено житлові будинки, ворог підступно вкривав вогнем спальний район міста серед ночі. Інформація про постраждалих уточнюється. Ворожою артилерією обстріляно Воскресенську, Галицинівську, Шевченківську громаду. Є постраждалі. Інформація уточнюється.

В Широківській громаді зруйновано 7 житлових будинків, фермерське господарство, їдальня. Пошкоджено 15 житлових будинків.

Виконуючи вогневі завдання, протягом ночі наші ракетно-артилерійські підрозділи скоротили кількість рашистів на 16 одиниць, знищили їх самохідну артустановку, 4 броньованих та 5 інших автомашин. А також вщент розбили пункт управління БПЛА, склад боєприпасів, склад пально-мастильних запасів ворога.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW