У результаті проведення комплексу профілактичних заходів поліцейські виявили понад 700 порушень на дорогах



У результаті проведення комплексу профілактичних заходів поліцейські виявили понад 700 порушень на дорогах  , фото-1

Правоохоронці підбили підсумки посиленої превентивної роботи у рамках тижня безпеки дорожнього руху, що тривав на Кіровоградщині з 23 по 29 травня.

Представники територіальних підрозділів ГУНП та управління патрульної поліції в області проводили спільні заходи, спрямовані на посилення контролю за дотриманням вимог ПДР водіями транспортних засобів на автодорогах загального користування державного значення, попередження аварійності на вулицях та автошляхах.

Упродовж тижня за їх результатами було виявлено більше 700 порушень правил дорожнього руху України, за якими складено адміністративні протоколи.

Зокрема, 56 – за керування у нетверезому стані (ст. 130 КУпАП), 76 – за порушення правил користування ременями безпеки або мотошоломами (ч. 5 ст. 121 КУпАП), 195 – за керування транспортним засобом без відповідних документів (ст. 126 КУпАП), 13 – за порушення правил обгону та виїзду на смугу зустрічного руху (ст. 122 КУпАП).

Поліцейські продовжують профілактичні заходи у сфері безпеки дорожнього руху, особливу увагу приділяють проведенню роз’яснювальної роботи з усіма його учасниками.

За матеріалами
управління превентивної діяльності
поліції Кіровоградської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW