Триває перший етап підтвердження участі в основній сесії національного мультипредметного тесту



Триває перший етап підтвердження участі в основній сесії національного мультипредметного тесту.

Результати тестування будуть необхідні вступникам на бюджетну форму навчання та тим абітурієнтам, які вступатимуть на висококон’юнктурні спеціальності за контрактом.

Перший етап, під час якого учаснику тестування необхідно здійснити вибір населеного пункту, зручного для проходження основної сесії НМТ, триватиме до 7 червня.

У межах другого етапу, з 21 червня до 7 липня, учасники остаточно визначатимуться з вибором міста/країни і за потреби зможуть змінити населений пункт на той із запропонованих, де буде зручніше пройти тестування.

Основна сесія тестування буде проведена у період з 18 липня до 4 серпня 2022 року.

Для підтвердження участі у тестуванні необхідно заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці учасника у вкладці «Підтвердження участі в НМТ».

Інформаційна сторінка учасника зовнішнього незалежного оцінювання є спеціальним індивідуальним онлайн-кабінетом, доступ до якого отримує кожен зареєстрований учасник тестування.

На інформаційній сторінці учасника міститься важлива інформація щодо кожного етапу проведення тестування. Зокрема на інформаційній сторінці потрібно підтвердити своє бажання проходити національний мультитест і повідомити організаторів про те, у якому регіоні ви перебуватимете в липні 2022 року.

Також, на інформаційній сторінці ви зможете дізнатися дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і самостійно сформувати запрошення-перепустку для участі у тесті. 

Після визначення результатів ЗНО на сторінці розміщується інформаційна картка з персональними результатами учасника тестування.

Вхід до інформаційної сторінки здійснюється за номером і пін-кодом, що зазначені в Сертифікаті ЗНО.

Якщо у вас немає сертифіката, ви маєте отримати на початку травня 2022 року смс-повідомлення від Centr_ZNО, де буде зазначено ваше прізвище, а також логін (номер сертифіката) та пароль (PIN-код), що використовуються для входу на Інформаційну сторінку.

Якщо ви не отримали відповідне смс-повідомлення, то з 12 до 19 травня 2022 року зможете зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» Українського центру оцінювання якості освіти і дізнатися інформацію про логін і пароль.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW