«Я в піхоті служу. Ми просто витратний матеріал» - окупант розповідає дружині про своє бажання повернутися додому живим, - АУДІО



В перехопленій розмові росіянин розповідає дружині, що після наступу, війська окупантів наштовхнулись на потужну оборону ЗСУ: «Там далі «зеленка», така сама як у нас, поля-ліси. Як вони там пиз… (на горіхи) отримали. Їм в місті простіше було. Там артилерія не так працює. А тут артилерія х… (довбає). Тут носа не витягнеш на передовій. І все. Вони як пиз… (прочуханки) отримали там, взагалі наш напрямок зараз ж… (армагеддон)».

Про це повідомляє Головне управління розвідки.

 Далі рашист згадує, що йому пообіцяли дати орден. Втім, на його думку, це для нього більше і не має значення: «Найголовніше додому повернутися і щоб пацани теж цілі залишились. Бо хто зі мною поїхав, перша партія 7 людей залишилося з 60. У нас кожного дня поранені. Кожного дня вбиті. Кожного дня когось затрьохсотило. Людей пачками звідси везуть. В атаку йти це просто п… (страшно). Вони окопані сидять. У них там амбразури, у них бетоном все залито. У них окопи. Вони нас просто сидять і чекають. Вони нас просто розстрілюють».

 Окупант констатує, що ставляться до них по скотськи: « Я в піхоті служу. Ми просто витратний матеріал. Тут всім по… (байдуже). Поранені лежать тижнями, яких треба терміново евакуювати»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW