"Центр сімейної медицини" пройшов акредитацію Міністерства охорони здоров’я України



Багатопрофільна поліклініка із сучасною клініко-діагностичною лабораторією "Центр сімейної медицини" - єдиний приватний медичний заклад Кам’янця-Подільського, який уже п’ятий раз успішно пройшов акредитацію Міністерства охорони здоров’я України.

Акредитація закладу охорони здоров’я - це офіційне визнання наявності у закладі охорони здоров’я умов для якісного, професійного, своєчасного, певного рівня медичного обслуговування населення, дотримання ним стандартів у сфері охорони здоров’я, відповідності медичних працівників єдиним кваліфікаційним вимогам та контроль якості надання медичної допомоги. Акредитація проводиться у медичних закладах після отримання ними ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики кожні 3 роки.

26 січня 2022 року у медичному центрі ТОВ "ЦСМ" комісія експертів Міністерства охорони здоров’я України, у складі шести осіб, перевірила роботу медичного закладу в Кам’янці-Подільському за всіма напрямками діяльності: лабораторія, ультразвукова діагностика, гінекологія, отоларингологія, педіатрія, стоматологія та інші. Перевірено:

  • управління закладом;
  • якість лікувально-профілактичної допомоги;
  • права, обов’язки та безпека пацієнтів;
  • медико-інформаційна служба;
  • метрологічне забезпечення;
  • профілактика інфекцій та інфекційний контроль;
  • охорона праці;
  • кадри;
  • управління структурними підрозділами;
  • вимоги та експлуатація будівель та споруд закладу охорони здоров’я.

За результатами перевірки - роботу Центру сімейної медицини оцінено на досить високому рівні. Комісія рекомендувала розширяти роботу закладу, придбати автомобіль для обслуговування пацієнтів дома.

Робота ЦСМ
Фото: ЦСМРобота ЦСМ
Фото: ЦСМ

"Центр сімейної медицини" у Кам’янці-Подільському вирізняється з-поміж інших закладів приватної медицини Кам’янеччини, адже працює в місті 24 роки, надає широкий спектр послуг, використовує тільки сучасне новітнє обладнання та підбирає персонал орієнтуючись на професіоналізм та рівень комунікації з пацієнтами. Щодо загального вектора розвитку ЦСМ, то він орієнтований на надання комплексної та якісної медичної допомоги підібраної кожному пацієнту індивідуально. Напрямки роботи постійно розширюються, заклад працює з усіма страховими компаніями України, розширюється співпраця з іншими медичними закладами 2-3 рівнів медичної допомоги: Київським центром дитячої кардіології та кардіохірургії, Чернівецьким діагностичним центром. Лікарі комунікують та надають суміжні консультації, що допомагає знайти корінь захворювання та усунути не наслідки, а причину.

Бережіть себе та своє здоров’я, не відкладайте візит до лікаря на потім!

Для зручності та комфорту відвідувачів робота Центру сімейної медицини ґрунтується на попередньому записі: +380(96)796-36-85, +380(98)812-63-48, +380(97)782-45-70.

Більше інформації про багатопрофільну поліклініку на офіційному сайті: www.centrmed.com.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW