Росіяни зруйнували сучасну велобазу у Лимані - Кириленко



Росіяни зруйнували сучасну велобазу у Лимані. Про це повідомляє начальник Донецької областної військової адмінітрації Павло Криленко.

"Велокомплекс зі спеціалізованою трасою BMX був єдиним у своєму роді на всю Україну. Ми його будували більше року в рамках президентської програми Велике будівництво і відкрили торік у вересні. Тепер цей комплекс став ще однією “військовою ціллю” російської армії", - зазначив Павло Олександрович.

Зруйновано адміністративну будівлю, значних пошкоджень зазнали унікальні стартова рампа та траса BMX з трамплінами та віражами. У п’ятиповерховому гуртожитку, що має тренажерний зал із силовим та інтерактивним обладнанням, медичний і масажний кабінети, конференц-залу, їдальню та кімнати для проживання, вибито вікна та частково пошкоджено дах.

"На 2022 рік ми планували провести тут щонайменше два всеукраїнських турніри та один міжнародний. Ці плани знищила російська федерація. Ми неодмінно все відновимо і ще проведемо в цьому комплексі не один турнір. А росія за все заплатить. І поплатиться!", - додав Павло Кириленко.

На зображенні може бути: на відкритому повітріНа зображенні може бути: на відкритому повітрі

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW