Вже зовсім скоро тролейбуси поїдуть Черніговом: коли саме та за якими маршрутами



Черніговом поїдуть тролейбуси. З 1 червня запрацюють перші два маршрути. Це стало можливим завдяки відновленню близько 3 км контактної мережі власними силами КП «Чернігівське тролейбусне управління».

Рішення про затвердження маршрутів прийнято на позачерговому засіданні виконкому 30 травня, повідомляє пресслужба Чернігівської міськради.

Так, з 1 червня запрацюють тролейбусні маршрути:

  • №7А «Міська лікарня № 2 — Залізничний вокзал» (через вул. 1-го Травня)
  • №11Т «вул. Незалежності — ЦУМ» (через вул. Шевченка, Київську, Кирпоноса)

За словами начальника Управління транспорту Олександра Рижого, тролейбуси 11Т будуть рухатися по старому маршруту №11.

«Вони доїжджатимуть до Політеху, повертатимуть направо, на вулицю Шевченка, і далі по старій схемі маршруту №9, який розвертався біля Мегацентру. Є тільки така технічна можливість», – повідомив Олександр Рижий.

Що стосується тролейбусу №7А, то він їхатиме до вокзалу через вулицю 1-го Травня, — повідомив начальник Управління транспорту Олександр Рижий.

Загалом планується, що щодня виїжджатиме на маршрути 20 тролейбусів.

Ціна проїзду в електротранспорті коштуватиме 6/8 гривень.

Зазначимо, що електротранспорт зупинився у місті 24 лютого. За час активних бойових дій та бомбардувань Чернігова російськими окупантами зі 110 км контактної мережі пошкоджено більше 45 км, через що тролейбуси і не можуть вільно курсувати містом на сьогоднішній день. Їх роботу відновлюватимуть поступово, ремонтуючи мережу.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW