У Кривому Розі для гостей-переселенців та мешканців міста в ШELTER+ провели затишний "Родинний Мумі-вихідний", - ФОТО



На Арт-майданчику «Осередок» Культурно-громадського центру ШELTER+ для гостей-переселенців та мешканців міста провели затишний "Родинний Мумі-вихідний".

Про це повідомляється на сторінці ШELTER+.

Під час другої світової війни, фінська письменниця та ілюстраторка Туве Янсон вигадала світ дивовижних істоток — і назавжди стала улюбленою казкаркою дітей усього світу. 

"Мумі-вихідний" натхнений історіями маленьких істот, що населяють Долину Мумі-тролів. Ми приготували різноманітну діяльність (тематичні, спортивні,  творчі локації... ). Разом дорослі та діти мали можливість переживати маленькі пригоди, в яких завжди перемагають дружба, відвага та любов. 

Щоб зрозуміти актуальність таких заходів, ділимося прямою мовою учасниці Ірини з м. Бахмут (Донецька обл.):

"Дуже вдячна вам і вашій команді за цей невеличкий вихідний для нас (але тяжка робота для всіх волонтерів, які були задіяні, це непростий труд, тож за це вам окрема велика подяка). Для нашої родини це було, як подих свіжого повітря, який дав змогу нам трохи забутися про всі складні питання, які виникають зараз: що робити далі, де шукати роботу, яке місто обрати для подальшого життя і т.д. І тому прийшовши на сьогоднішній захід, я, навіть, подумати не могла, що в цей час може бути настільки весело, затишно та спокійно. Дякую вам за цю змогу: отримати задоволення, погратися з дитиною, побути теж, трохи, дитиною, побути з сім'єю та побачити в одному місті стільки посмішок та задоволених облич. Тож я дуже рада,що завітала до вас, що ви зі своєю командою даруєте таку змогу людям, і не тільки внутрішньо переміщенням особам, вашій роботі треба оплодувати стоячи, за це вам низький поклін"

Дякуємо всій команді #ШелтерПлюс, хто "захищає" дітей не лише 1 червня! Стоїмо до перемоги разом!

Долучайтеся - заповнюйте анкету: https://forms.gle/VKJpXRKKS97MXpyn9

фото: Катерина Бонда

підтримати нашу діяльність можна тут: Благодійний фонд «Шелтер Плюс»

Карта АТ КБ "ПРИВАТБАНК" 4246 0010 0024 4271



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW