На Дніпропетровщині перевірили АЗС та виявили порушення



У Дніпрі через спікуляцію цін на пальне Держпродспоживслужба разом із поліцією та податковою розпочали перевірку АЗС.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Держспоживслужби в Дніпропетровській області.

26 травня в Дніпропетровській області було перевірено шість АЗС. У двох випадках виявили факт завищення цін на пальне, по одному підприємству винесено рішення щодо застосування штрафних санкцій у розмірі 96,8 тис. грн.

"Порушення правил ведення підприємницької діяльності суб’єктами господарювання матиме наслідки у вигляді штрафів та інших заходів адміністративного впливу, бо навмисне завищення цін в умовах воєнного стану є неприпустимим, усі суб’єкти господарювання мають неухильно дотримуватися чинного законодавства.

У разі перешкоджання діяльності Держпродспоживслужби шляхом ненадання документів для перевірки або недопущення посадових осіб на підприємство накладається штраф у розмірі 34,0 тис. грн згідно із законом України «Про ціни і ціноутворення»", - розповіли у відомстві.

Також там пояснили, що коли вам не надають розрахункові документи, відмовляють у вільному виборі засобів розрахунку тощо, надсилайте до Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області звернення із зазначенням у ньому інформації про найменування (ТОВ – юридичної особи, ФОП) та місце розташування суб’єкта господарювання з наданням копій чеків (за наявності) на електронну адресу [email protected] або заповніть форму за посиланням https://cutt.ly/uH0Vsk5



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW