"Їй гроші за це платять": донька Єгорової розповіла про реакцію матері на відео, які вона скидала з бомбосховища



Донька ексведучої Сніжани Єгорової, ексведуча Стася Ровінська розповіла, що у неї з знаменитою матір'ю ніколи не було теплих стосунків. І навіть у важкий для доньки час, відома-матір не підтримала її. 

Про це Стася Ровінська розповіла в інтерв'ю Аліні Доротюк.
Ведуча розповіла, що стосунки із Єгоровою у неї зіпсувалися ще задовго до початку війни. Вони з мамою навіть одна одну заблокували в усіх соцмережах. Проте, коли Стася побачила пости Єгорової про Бучу і про те, що всі трупи українців – фейк, вона не витримала.
"Мені хотілося почути, що вона собі думає. Я просто кричала, вона робила вигляд, що не розуміє, що відбувається."А чого ти кричиш? Ти жива, з тобою все добре? Ну і все". У мене було спустошення. Але після цього у мене немає жодних ілюзій стосовно цього", - прокоментувала Стася.

Ровінська припустила, що Єгоровій за всі ці проросійські висловлювання та участь у пропаганді можуть платити.
"Коли вона почала висловлюватися стосовно війни і підтримувати політику Путіна і казати, що в Україні фашисти, нацисти. Я знаю цю людину, так, вона неадекватна, але вона ніколи не була настільки… Або їй гроші платять за це, або… Ну що з нею сталося. Мені це складно пояснити. Людина стільки часу прожила в Україні, вона просто відверто бреше. Коли людина відверто бреше, я знаю, що вона так ніколи не думала, а тут раптом почала і бреше публічно. І ти розумієш, що це твоя мама, яка б вона там не була. Була якась надія, що я їй зателефоную і вона якось отямиться", - поділилася Ровінська.

Стася пригадала, що коли російські окупанти вторглися повномасштабно на територію України, вона написала Єгоровій. Тоді Ровінська  разом із маленькими дітьми (онуками Сніжани Єгорової) перебувала у бомбосховищі. І відповідь матері її шокувала.

"Я їй писала, коли все почалося. Ми були в підвалі і мій син плакав, спав на підлозі. Я їй надіслала відео, кажу: "Ми зараз сидимо у підвалі, що ти кажеш, що по військовим об'єктам стріляють. Тут всюди стріляють". Тоді вона відповіла щось таке, типу: "Я усіх попереджала, що буде війна, ви мені не повірили. Що тепер, сидіть". Це вона своїм родичам таке відповіла", - поділилася Стася.

Ровінська додала, що для неї стало очевидно те, що Єгорова готова робити будь що, аби про неї говорили.
"Взагалі неважливо, що там буде з родиною. У неї манія величі якась", - додала ведуча.
За словами Стасі, для Єгорової дуже образливо коли про неї у ЗМІ пишуть як про ексведучу, а також, що їй дуже важливо, аби про неї говорили.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW