"Ти вірив у сильну і незалежну Україну": на фронті загинув військовий з Тернопільщини



Сьогодні, 28 травня, стало відомо про смерть військового з Гусятина Романа Михайлишина.

Сумну вістку повідомляють у соціальних мережах.
"Я відмовлявся в це вірити тому перевіряв інформацію з кількох джерел. Але нажаль це правда, ти, Рома, загинув. Загинув в бою захищаючи Україну. В 2014 році ти пішов добровольцем і з того часу захищав Україну від москалів. Коли я сказав тобі про свої плани з створення музею, ти мені подзвонив і сказав: ''Ваня, маю для твого майбутнього музею подарунки. Розірваний снаряд граду, осколки 150 калібру, гільзи різного калібру, тубос РПГ. Всім цим москалі по нас стріляли'', - відзначив Іван. Роман був вірним сином своєї країни.



Чоловік служив у Збройних силах України з 2014 року. Тиждень тому військовослужюовець перестав виходити на зв'язок із рідними.

"Ти вірив, друже, в Вільну і Незалежну Україну. Ти боровся за Вільну Україну! Ти загинув здобуваючи свободу для України і нас, українців. В Євангеліє від Івана пише: ''Ніхто більшої любови не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх''. Дякую Рома за все, що ти зробив. Дякую твоїй мамі за тебе. Слава Україні! Слава Тобі Герою Роман Михайлишин!", - відзначив Іван Космина.

Редакція 0352.ua висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам. Спи спокійно, Герою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW