Поліцейські знайомлять курсантів відомчого вишу з аспектами службової діяльності



Поліцейські знайомлять курсантів відомчого вишу з аспектами службової діяльності , фото-1

Під час тематичних заходів першокурсники Національної академії внутрішніх справ дізналися про специфіку роботи різних підрозділів Кропивницького районного управління.

Зокрема, 25 травня курсанти мали змогу детальніше ознайомитись з діяльністю чергової частини, сектору протидії домашньому насильству та сектору криміналістичного забезпечення.

Працівники чергової частини розповіли про організацію роботи нарядів, порядок реєстрації, обліку й розгляду заяв і повідомлень про події та правопорушення, які надходять від громадян.

Спеціаліст-криміналіст ознайомив з основними принципами своєї діяльності, продемонстрував вміст криміналістичної валізи, показав як фіксувати та вилучати сліди на місці події. Також кожен з учасників заходу мав можливість самостійно виявити сліди рук на поверхні.

Цього ж дня поліцейські провели заняття, на якому розповіли про організаційно-правові засади протидії домашньому насильству та аспекти діяльності правоохоронців, спрямовані на попередження, виявлення і припинення таких правопорушень.

У рамках заходів курсанти виявляли активність та отримували відповіді на запитання, які в подальшому стануть у нагоді під час несення служби.

Крім того, упродовж тижня майбутні правоохоронці ознайомилися зі специфікою роботи відділу кримінальної поліції та сектору ювенальної превенції. Також психологом сектору кадрового забезпечення було проведено експрес-діагностування на виявлення індивідуально-професійних особливостей.

За матеріалами
Кропивницького районного управління
поліції Кіровоградської області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW