"Загроза для Києва буде завжди": Арестович прокоментував заяву заступниці міноборони Ганни Маляр



Відтепер загроза для Києва з боку російської федерації буде завжди.

Таку заяву зробила під час брифінгу заступниця міноборони Ганна Маляр.

Ми повинні усвідомлювати, що загроза для Києва буде завжди. Тому що знищити Київ та знищити владу українську – це найшвидший шлях завоювати Україну. Тому ми просто повинні жити з думкою, що ця загроза відтепер буде завжди, – сказала Маляр.

Згодом, радник ОП Олексій Арестович у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним пояснив, що постійна загроза Києву пов’язана з близьким розташуванням столиці як до рф, так і до Білорусі. За його словами, кияни не повинні боятися, хіба що трохи побоюватися.

Ганна Маляр сказала дуже вдало: "Київ тепер під загрозою буде завжди". Тому що він розташований близько як до рф, так і до кордону Білорусі. Його можна пройти за одні-дві доби. Відповідно, більше спокою не буде, – прокоментував заяви Маляр радник Офісу президента.

Нагадаємо, раніше мер столиці Віталій Кличко розповів, що під час невдалої спроби окупантів захопити Київ, загинули 120 мешканців столиці, ще 300 отримали поранення. 16 дітей потрапили до лікарні у тяжкому стані, четверо з них померли.

Також писали, що У Міністерстві внутрішніх справ не відкидають повторне вторгнення армії рф на Київ та Чернігів.

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW