На Київщині знайшли 14 тіл рашистів: їх ексгумували, - ВІДЕО



У селі Ситняки, поблизу міста Макарів, та в селі Мощун фахівці знайшли та провели ексгумацію 14 тіл вбитих солдатів та офіцерів росармії.

Про це повідомляє видання АрміяInform.

Попри нахабне широкомасштабне вторгнення росії на територію нашої держави, Україна проявляє гуманне ставлення до загиблих військових армії рф. Щодня пошуковці з групи цивільно-військового спіробітництва віднаходять численні тіла полеглих у цій війні, - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що після провальної спроби росії захопити Київ, у передмістях Києва продовжують виявляти останки російських військових. В той час, як країна загарбник не дуже зацікавлена у їхньому поверненні.

Горде гасло: "Своїх не кидаємо" - частина намагання путіна виправдати вторгнення в Україну. Але на ділі виглядає так, що ця обіцянка країни-загарбниці не стосується власних солдатів.

"Тіла, які ми знайшли, показують, що вони ставляться до людей як до сміття, як до гарматного м'яса, - розповів виданню ВВС полковник Володимир Лямзін. - Їм не потрібні їхні солдати. Кидають їх сюди, відступають - і залишають тіла".

Раніше ми розповідали, що у селищі Велика Димерка Броварського району на Київщині, яке було звільнене від окупантів у квітні, знайшли методичку Збройних сил русляндії.

Вас може зацікавити: Військові рф крадуть українські гривні

Це наш Telegram. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу. Там ми швидко публікуємо найважливіші новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW