Рейтинг кращих електромобілів в Україні за критеріями: запас ходу, вартість



Через дефіцит та здорожчання пального українці все частіше обирають електромобілі. На них виріс не тільки попит, але і ціна. І це не дивно, адже такий транспортний засіб не потребує ні бензину, ні дизелю, а заряджати його можна навіть від домашньої розетки.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на GSMinfo.

Купити Tesla мало хто може собі дозволити, але є інші, дешевші "електрички" з меншим запасом ходу на одному заряді.

Провідні українські експерти склали рейтинг найкращих електрокарів, які продаються на вітчизняному ринку, оцінивши їх за співвідношенням запасу ходу та ціни.

1. Nissan Leaf. Цей електричний хетчбек вже кілька років поспіль користується шаленою популярністю в Україні. Запас ходу автівки під-час руху у змішаному режимі складає 270 км. Натомість по місту він може проїхати на одному заряді аж до 389 км. Вартість новенького Nissan Leaf просто із салону – 972 тис. грн.

2. Renault Zoe. Нову модель в Україні зараз придбати неможливо, натомість доступні вживані автівки. Наприклад екземпляр 2019 року випуску із запасом ходу 400 км обійдеться у 862,5 тис. грн.

3. Hyundai Ioniq. Його запас ходу складає 311 км, а ціна –999,6 тис. грн із мінімальною комплектацією.

4. Hyundai Kona. Його вартість трохи понад 1 млн. грн. На одному заряді такий автомобіль проїде до 305 км.

5. MG ZS EV. У цього британського кросовера запас ходу найменший з усіх представлених моделей – лише 263 км. Коштує така автівка у офіційного дилера від 959 тис. грн.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW