На путіна було скоєно замах та можливі нові спроби



Як стало відомо, на життя президента рф з початку війни було здійснено декілька замахів, один з яких був організований представниками кавказької діаспори в росії, але успіхом спроба не завершилась.

Цей випадок мав місце приблизно два місяці тому, але був спланований не професійно та провалився, а інформація щодо нього старанно приховувалася правоохоронними органами та спецслужбами росії.

Разом з цим, невдоволення населення та бізнес еліт в самій росії путіним стрімко зростає. Розглядаються досить серозні варіанти відсторонення «бункерного старця» від влади шляхом його отруєння або раптової хвороби.

Значна частина бізнесменів та олігархів реально втратили мільярди доларів, дуже дорогу нерухомість за кордоном, яхти та літаки в результаті розв’язаної цим кровавим диктатором війни в Україні.

Населення рф втратило багато робочих місць тому що провідні іноземні компанії закрили свою діяльність в росії та вивели свої активи, росіяни втратили можливість мандрувати та відпочивати за кордоном, асортимент товарів та послуг різко знизився, купівельна спроможність та рівень життя середнього росіянина різко впав.

Перспективи переможного закінчення цієї війни для росії дуже туманні, враховуючи велику кількість втрат в живій силі, техніці та фінансах. Це добре починає усвідомлювати російське населення та в цьому на всі 100 відсотків впевнений весь прогресивний світ.

Перелом у війні з росією наступить в серпні, коли країна-окупант, зазнає дуже серйозних втрат як в живій силі та техніці, а також від впливу міжнародних санкцій.

Очільник кремля це добре розуміє та все більше остерігається замахів на себе, віддаляючи від себе навіть самих близьких друзів та соратників, однак одного разу може статися так що замах досягне своєї мети.





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW