Окупанти рф нещадно обстрілюють Лиман. Є загиблі, багато поранених



У Лимані Донецької області продовжуються щільні ворожі обстріли, є загиблі та багато поранених місцевих мирних жителів. Можливості евакуюватися поки що немає.

Про це під час телемарафону UA разом повідомив Лиманський міський голова Олександр Журавльов, - повідомив "Восточный вариант".

«В даний час у місті дуже важка обстановка, йдуть щільні обстріли як у південній, так і в північній частині міста. Багато поранених місцевих мирних жителів, є також загиблі. Дуже багато зруйнованих будинків, комунікацій. За моїми підрахунками, зараз у місті залишилося десь 7-8 тисяч людей. Охочі виїхати з міста є, але у зв'язку з інтенсивним обстрілом міста немає можливості евакуювати людей», - сказав мер.

Він зазначив, що електро-, водо- та газопостачання у місті Лиман немає вже два місяці, бо всі основні магістралі перебиті ворогом.

«Продуктові набори та медикаменти ми підвозили під час евакуації. Поки що немає можливості проводити евакуацію, тому не можемо підвозити і продукти харчування. Є бомбосховища та підвали під будинками, щоб сховатись місцевим жителям», – констатував Журавльов.

Але він запевнив, що щойно буде сприятлива ситуація, обов'язково планують провести евакуацію населення.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW