Україну чекає ідеальний синоптичний день: прогноз погоди на 24 травня



Новий синоптичний тиждень в Україні розпочинається підвищенням температури повітря після нещодавнього похолодання.

Про це повідомляє редакція. 

Синоптокиня Наталка Діденко повідомляє, що вже завтра в західних областях потеплішає до +20+24 градусів, на решті території України очікується +16+20 градусів.

Тобто, розмах денних градусів буде десь від +24 на Закарпатті, Львівщині до +16 на Луганщині, Донеччині.

Вітер в Україні стане помірним, десь й невеликим, північно-західного напрямку, а в західних областях - південно-західного.

Атмосферний тиск буде підвищеним, тому завтра якісь істотні опади - навряд, лише на Лівобережжі можуть походити локальні невеликі дощі.

У Києві 24-го травня погода обіцяє бути сухою, помірно теплою, до +18, +19 градусів. Дощі малоймовірні.

У Дніпрі протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів.

За останні 130 років 24 травня в Дніпрі спостерігалась максимальна температура повітря +32.0° у 2003, а мінімальна 1.6° у 1992.

Україну чекає ідеальний синоптичний день: прогноз погоди на 24 травня, фото-1

У Мелітополі досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї пристуності вже повністю. Без опадів.

За останні 130 років 24 травня в Мелітополі спостерігалась максимальна температура повітря +31.5° у 1950 році, а мінімальна 3.1° у 1980.

Народний прогноз погоди: 24 травня відзначається день пам'яті святих рівноапостольних Мефодія і брата його Кирила, священномученика Мокія. Цей день вважався показником погоди для всього літа. Якщо мокро, то і все літо буде мокрим, і навпаки. "Якщо багряний схід сонця, а вдень дощ - літо мокре і грозове буде". Якщо туман з'являвся вечором і розходився до сходу сонця, то чекали негоди.

Наталка Діденко додала, що ідеальним синоптичним найближчим днем буде середа.

"Якщо вам треба щось планувати на повітрі, якщо ви турбуєтесь про якісь речі, що потребують сортування на вулиці, зустрічі, заходи, чергування та інші важливі й другорядні події - якраз сміливо плануйте, у середу буде сухо, маловітряно й тепло, +22+24 градуси", - повідомила Наталка Діденко.

Також вона додала, що на тижні в Україні загалом повсюди потепліє ще на кілька градусів, у більшості областей повітря прогріється до +20+26 градусів.

Проте вже найближчими вихідними, 28-29 травня, знову прийде похолодання.

Але кожен весняний день наближає нас до літа, до надій та безальтернативної нашої перемоги.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW