Обстріли та ракетні удари: як минула ніч у найгарячіших точках України



Розпочалась вісімдесят сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору з тимчасово окупованим Кримом. Тривають обстріли вздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони наших військ у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку. 

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України.

На Одещині рашисти завдали три ракетні удари, ввечері —удар по об'єкту інфраструктури. Є пошкодження, постраждалих немає.

На Харківщині ворог ракетним ударом  знищив Лозівський палац культури. Вночі окупанти обстрілювали Золочівську громаду, горіли житлові будинки. За добу в області 20 поранених, серед них одна дитина.

На Донеччині росіяни обстрілювали всю лінію фронту від Мар’їнської до Лиманської громади. Пошкоджено 27 житлових будинків та 8 споруд цивільної інфраструктури. Більша частина міста Красногорівка знеструмлена.

Під обстрілом перебував Авдіївській коксохімічний завод та житлові квартали міста. За добу в області троє загиблих, четверо поранених.

На Миколаївщині у передмісття обласного центру обстріляно з РСЗО «Смерч». Обстрілювалась Широківська громада. Потраплянь і потерпілих за попередньою інформацією немає. Детальна інформація з’ясовується.

На Херсонщині ситуація в області критична. Бойові дії не припиняються. На межі гуманітарної кризи окуповані села. Виїзду та в’їзду з Херсонщини окупанти не дають, лише через Крим. Місцеві жителі чули запуск ракет.

На Луганщині відбуваються бої на околицях Сєвєродонецька, пожежа на «Азоті», є загиблі.

Новий обстріл Сумщини з території росії. Близько 8 ранку російські військові відкрили вогонь з артилерії зі своєї території. Було завдано ударів по Есманській громаді Шосткинського району. Обійшлось без втрат. Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Спостерігачі Оперативне командування "Північ" зафіксували 6 «приходів» в бік населеного пункту Кучерівка з території рф. 

Втрат серед особового складу та техніки немає. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW