На Буковині судитимуть громадянинна Молдови за організацію незаконного перетину кордону ухилянтів



У Чернівецькій області перед судом постане іноземець, який сприяв незаконному переправленню чоловіків призивного віку через державний кордон,  пише Сайт міста Чернівці 0372.ua

Нагадаємо: 9 березня між населеними пунктами Сокиряни та Гвіздівці Дністровського району правоохоронці викрили 38-річного чоловіка, який організував переміщення ухилянтів мобілізації поза пунктом пропуску з України до Молдови.

Слідчі поліції зібрали достатню кількість доказів незаконного бізнесу фігуранта. За скоєне йому загрожує до дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції встановили, що 38-річний громадянин Молдови сприяв виїзду за кордон чоловіків віком від 18 до 60 років.

За свої послуги чоловік отримував 4 000 доларів США за одну людину. Порушник на автомобілі «ЗАЗ-1102» привіз ухилянтів до лінії розмежування державного кордону України та Республіки Молдова, що розташована між містом Сокиряни та селом Гвіздівці. Звідки чоловіки у супроводі організатора, пішки повинні були потрапити до сусідньої держави, однак їх затримав прикордонний наряд.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури завершили досудове розслідування за фактом протиправної діяльності громадянина Республіки Молдова. Він обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушень, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Читайте також:В Україні надали амністію 363 засудженим, які поповнили лави ЗСУ та терборони

Канада заборонила в'їзд у країну для кривавого агресора володимира путіна та тисячі росіян



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW