Курсанти-прикордонники відвідали родини переселенців



Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання. Особливо важливо підтримувати один одного у такі важкі часи, які переживає сьогодні Україна.

Курсанти факультету забезпечення оперативно-службової діяльності Національної академії підтримали заклик капелана Дмитра Махоти допомогти родинам переселенців, які проживають нині у селищі Антоніни на Хмельниччині. Також до ініціативи долучилися багато небайдужих хмельничан.

У приміщенні дитячого будинку в Антонінах знайшли прихисток 50 людей, 23 з яких діти. Вони приїхали з районів, де ведуться активні бойові дії, є також родини з окупованих територій. Декому немає куди повертатися — їх житло повністю знищено. Прикордонники привезли переселенцям одяг, взуття, побутову хімію, харчові продукти. Дітей порадували іграшками, фруктами та смаколиками.

Переселенці подякували гостям за турботу та підтримку. «Щиро дякуємо прикордонникам, військовослужбовцям за захист та за допомогу нам, нашим дітям», — каже Юлія, яка зі своїми дітьми була змушена бігти від війни зі зруйнованого рашистами Маріуполя.

Курсанти не просто привезли переселенцям гостинці, але й влаштували для діток справжнє свято: робили аквагрим, разом малювали, грали, пускали мильні бульбашки, танцювали. Радісні очі малечі були для гостей найкращою подякою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW