У Кривому Розі поліція затримала двох громадян зі зброєю, - ФОТО



У Тернівському районі Кривого Рогу поліція затримала двох криворіжців зі зброєю. Під час обшуку у них вилучили переробний пістолет з 8 патронами та 3 гранати із запалом.

Про це повідомляє ГУ НП в Дніпропетровській області.

17 травня до поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік погрожуває заявнику зброєю. Для з’ясування всіх обставин на місце події прибули співробітники відділення поліції №5.

На місці події правоохоронці виявили 41-річного місцевого жителя, який повідомив, що через конфлікт вирішив пригрозити заявнику. У квартирі зловмисника поліцейські вилучили пістолет з явними ознаками переробки, та три патрони до нього. Також під час обшуку в шафі правоохоронці виявили ще п’ять патронів калібру 9мм. 

Наступного дня, у цьому ж районі правоохоронці під час комендантської години зупинили 30-річного чоловіка, у якого при огляді особистих речей вилучили гранату РГД-5 із запалом типу УЗРГМ. Після чого під час обшуку за місцем мешкання останнього поліцейські виявили ще дві гранати. 

Все вилучене направлено на експертне дослідження.  За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW