В окупованому Мелітополі партизани підірвали бронепоїзд із орками



Сьогодні, 18 травня в окупованому Мелітополі партизани пошкодили бронепоїзд російських військових. За місцевою інформацією, вибух почули жителі міста у всіх районах. Після цього розпочалася стрілянина, повідомляє редакція.

"Зважаючи на все в Мелітополі, партизани шандарахнули бронепоїзд російських окупантів. Так, так… У «другої» армії світу досі існують бронепоїзди. Заряд бавовни іпанув саме під вагоном з особовим складом. У результаті: пошкоджено залізничне полотно, певна кількість орків не просто обіср*лись, а ср*ть досі і когось, звичайно, відправлять на Колиму. За окупантами, які вирушили в країну вічно повної гранованої склянки, інформація уточнюється! Нех тинятися!", - написав уродженець Мелітополя, ветеран АТО та блогер Олексій Петров у Facebook.

За уточненою інформацією "РІА-Мелітополь", склад поїзда – 10 вагонів. В результаті дистанційного підриву пошкоджено дві залізничні колії, бронепоїзд зупинено, також зупинено локомотив із десятьма цистернами паливно-мастильних матеріалів, який слідував за бронепоїздом.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW