"Миколаївводоканал" розчищає та перевіряє шахтні колодязі, щоб збільшити кількість води у мережі



17 травня працівники “Миколаївводоканалу” перевіряли один із десятка шахтних колодязів для можливого використання їх як додаткового джерела води для городян.

Як повідомляють у пресслужбі комунального підприємства, воду, яку беруть з Бузького лиману, не вистачає для того, щоби повноцінно забезпечити населення.

очистка колодязівочистка колодязів

“Наша бригада приводила в робочий стан шахтну криницю глибиною близько 45 метрів. Промили, розчистили, забрали воду для лабораторних аналізів. Команда підприємтсва не чекає, коли виб'ють рашистів із Херсона, щоб негайно відремонтувати водогін. Ми постійно шукаємо прийнятні варіанти, щоб якнайшвидше подавати городянам цілодобово. Буріння свердловин, можливе поновлення роботи шахтних колодязі. Загалом у місті понад 10 таких колодязів. Колись вони функціонували, і ними користувалося населення. Потім життя стало комфортнішим із централізованим водопостачанням і ці колодязі стали не потрібні. На жаль, настав той час, коли вони знову, можливо, будуть нам потрібні”, - йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW