В Одесі протягом минулої доби сталося чотири серйозних ДТП, - ВІДЕО



Протягом минулої доби патрульні відпрацювали 877 викликів. Перевірено 48 підозрілих осіб. Виявлено 8 фактів керування транспортом у нетверезому стані. Ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів, хоча і лунала повітряна тривога. Високою залишається імовірність ракетних ударів. 

Про це повідомила спікер патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

Минулої доби до поліцейських відділень патрульні доставили десятьох порушників комендантської години. 

Також минулої доби патрульні працювали на місцях ДТП. 

Так, на вулиці Костанді сталося зіткнення між автомобілями Opel та Mazda. В результаті ДТП до лікарні доставили водія та пасажирку останнього авто. Причини ДТП буде з'ясовувати слідчий. 

На вулиці Одарія водій автомобіля Chevrolet не впевнився в беспеці та відчинив дверці автомобіля. В цей час рухався велосепедист, який вдарився та впав. Водія вело доставили до лікарні. На місці події працював слідчий. 

В Одесі протягом минулої доби сталося чотири серйозних ДТП, - ВІДЕО , фото-3

На вулиці Генуезській дорогу не поділили водії автомобіля Toyota та мопеду. Непритомного водія мопеду доставили до лікарні. 

В Одесі протягом минулої доби сталося чотири серйозних ДТП, - ВІДЕО , фото-4

На вулиці Паустовського водій вантажного автомобіля не надав перевагу в русі трамваю та протаранив рейковий транспорт. Постраждалих нема. На водія вантажівки складені адміністративні матеріали за скоєння ДТП.

Вчора, 16 травня, на вулиці Інглезі патрульні побачили автівку ВАЗ, яка рухалась з порушенням дорожніх правил, різко маневрувала та створювала аварійні обставини. Автівку догнали та зупинили. В салоні знаходились три юнаки, серед яких був неповнолітній. Під час поверхневого огляду салону автомобіля було знайдено пакунок з канабісом. На місце викликали слідчих. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW