Ракетні удари та руйнування: як минула ніч у найгарячіших точках України, - ФОТО



Розпочалась вісімдесят третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. За минулу добу противник не припиняв ведення наступальних дій у Східній операційній зоні. Основні зусилля рашисти зосередили на Донецькому напрямку. Ворожа авіація продовжила здійснювати ракетні удари по об’єктам цивільної та військової інфраструктури у Східній операційній зоні та промислових об’єктів у глибині території України. 

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України

На Львівщині одна ракета влучила у військовий об‘єкт у Яворівському районі. Постраждалих та жертв немає. За попередньою інформацією, сили ППО збили три крилаті ракети. 

На Сумщині ворог наніс ракетний удар по Охтирці. Це сталося близько 5 години ранку. П'ять російських ракет прилетіли по мирним цивільним об'єктам та спричинили чимало руйнувань. 

«Загорілися складські приміщення. Ударною хвилею пошкодило вхідні двері до під’їзду двоповерхового будинку, люди були заблоковані всередині. Постраждало чимало приватних будинків», - повідомив керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький.

За його словами удари загалом прийшлися по центральній частині міста і масиву «Дачний». У храмі повибивало вікна. Постраждав і дитячий садок, який у перші дні війни бомбили рашисти, тоді тут загинули люди.

В результаті ворожого удару є щонайменше п'ятеро поранених людей.

На Харківщині впродовж доби ворог обстрілював населені пункти Харківського та Чугуївського районів. Поранення дістали дев’ять людей, двоє – загинули.

На Луганщині росіяни влучили у лікарню в Сєвєродонецьку, ще десять загиблих на Луганщині. 

Керівник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що росіяни влучили у два корпуси лікарні та будівлю «Імпульсу» у Сєвєродонецьку, нанесли авіаудари по Попаснянщині, по області є десять загиблих та троє поранених.

«Серед поранених жителі Гірського, Золотого та Борівського. Зранку вогонь артилерії ворог знов спрямував на Сєвєродонецьку міську багатопрофільну лікарню, де тепер пошкоджено ще два корпуси. Зафіксоване влучання в будівлю Сєвєродонецького науково-виробничого об’єднання «Імпульс». Також в Сєвєродонецьку зруйновані магазин будівельних матеріалів та чотири багатоповерхівки. Ще чотири будинки – в Рубіжному, два – в Лисичанську», – повідомив Гайдай

Два авіаційні удари нанесли росіяни по селам Попаснянської громади. Руйнувань зазнали три будинки у Врубівці, чотири – у Комишувасі, по два – у Новозванівці та Троїцькому. Три – у Тошківці Гірської громади.

На Донеччині уся лінія фронту – під постійними обстрілами. Є поранені та загиблі. За добу – вісім вбитих та шестеро поранених. Ворог пошкодив 32 житлових будинки, школу, інститут, дев’ять промислових об'єктів. Місто Красногорівка знову знеструмлене.

На Херсонщині ситуація стабільно критична, значні пошкодження та руйнування. Окупанти намагаються встановити свої порядки в області.

На Миколаївщині внаслідок обстрілу селища Первомайське пошкоджена п'ятиповерхівка та житловий будинок, жертв немає.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW