Самопроголошеному начальнику станції Волноваха оголосили про підозру у держзраді



Чоловіку, який погодився на співпрацю з ворогом в обмін на посаду начальника залізничної станції Волноваха, оголосили про підозру в державній зраді.

Про це повідомляють в прокуратурі Донецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що у березні 2022 року начальник станції «Південнодонбаська» структурного підрозділу «Станція Волноваха» регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» перейшов на бік держави-агресора, яка здійснила повномасштабне військове вторгнення на територію України.

Самопроголошеному начальнику станції Волноваха оголосили про підозру у держзраді, фото-1

Посадовець погодився на пропозицію окупаційної влади рф та обійняв псевдопосаду  так званого начальника структурного підрозділу «Станція Волноваха» ДП «Донецька залізниця» фейкового міністерства транспорту «ДНР».

Перебуваючи на вказаній посаді, підозрюваний активно допомагає ворогу у проведенні підривної діяльності проти України. Зокрема, посадовець особисто контролює проведення ремонтних робіт на території станції, яка зазнала пошкоджень під час бойових дій, з метою якомога швидкого відновлення залізничного сполучення між тимчасово окупованою територією Донецької області та рф.

Вказані дії направлені на подальше переправлення військової техніки і особового складу ворожої армії для проведення наступальних дій проти Збройних Сил України.

Досудове розслідування здійснюється ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW