У Львові стартували безкоштовні курси кравецької майстерності для переселенців та містян



У Львові триватимуть безкоштовні курси кравецької майстерності впродовж 2,5 місяців. 

16 травня у Львові в межах ініціативи ProFashion у молодіжному просторі Lviv Open Lab стартували безкоштовні курси кравецької майстерності для львів'ян та вимушено переміщених українців. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Ці курси - це частина великого проєкту "ProFashion Бібліотека", який втілюється спільно з польськими партнерами.

Упродовж 2,5 місяців учасники курсу щодня навчатимуться всіх аспектів кравецької майстерності, включно з матеріалознавством і підприємницькою діяльністю. Зі 180 заяв відібрали 12 найбільш вмотивованих учасників, віком від 17 до 43 років, які бажають змінити професію або реалізувати творчі задуми. Серед них - як містяни, так і вимушено переміщені українці. Кожен має свою унікальну історію та мотивацію навчатися.

Заняття проводитимуть викладачі Львівської інноваційної школи кравецької майстерності. Вартість навчання (орієнтовно 10 тисяч гривень) покривають партнери.

У Львові розпочали ґрантове навчання кравецької майстерності для вимушено переміщених українців та містян, Фото: Андрія Пашковського

У Львові розпочали ґрантове навчання кравецької майстерності для вимушено переміщених українців та містян, Фото: Андрія Пашковського

Читайте також: У Львові затримують виплати соціальних допомог, - мерія

Фото на головній: Андрія Пашковського



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW